Σχολείο

Πέρασε τα σχολικά της χρόνια στην όμορφη Ξάνθη, την πόλη με τα χίλια χρώματα, μυρωδιές, γεύσεις, ακούσματα και συναισθήματα. Από το νηπιαγωγείο έως και την τρίτη λυκείου, δούλευε συστηματικά, εκτελώντας στο έπακρο τα καθήκοντα μιας αριστούχας μαθήτριας. Πολλές συμμετοχές σε παρελάσεις ως σημαιοφόρος ή παραστάτρια, σφράγιζαν τα αριστεία και βραβεία κάθε σχολικής χρονιάς.

Παρά το εντατικό σχολικό πρόγραμμα, δεν έλειπαν οι πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες, που καθιστούσαν τον ελεύθερο χρόνο ανύπαρκτο. Μαθήματα πιάνου σε επίπεδο πτυχίου. Ενεργό μέλος του σώματος ελληνίδων οδηγών, αθλήτρια βόλλευ στη σχολική ομάδα, αλλά και πολεμικών τεχνών έως το επίπεδο της μαύρης ζώνης. Μέσα σε 4 χρόνια, ολοκλήρωσε την εκπαίδευση στη γαλλική γλώσσα, με απόκτηση των DELF’, ‘DALF’, επάρκεια και άδεια διδασκαλίας της γλώσσας, ενώ η συνήθης διάρκεια για την απόκτηση των παραπάνω πτυχίων ήταν περίπου 8 έτη.

Τις σχολικές χρονιές σηματοδοτούσαν πάντα οι καρναβαλικές παρελάσεις, όπου συμμετείχε ενεργά ως μέλος πολιτιστικού συλλόγου, αλλά και οι γιορτές παλιάς πόλης, όπου βοηθούσε ως σερβιτόρος. Άπειρες είναι οι αναμνήσεις της, με παρέες σε ταβέρνες, νυχτερινά μαγαζιά και παραλίες, όταν τελείωνε το σχολείο και σε όλα τα φοιτητικά χρόνια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Θα μας βρείτε
:

Ιατρείο

Διεύθυνση : Βελισσαρίου 4 – 6, ΤΚ 67131, Ξάνθη

 

Η γιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού, για τη δική σας ασφάλεια.

Σας παρέχουμε δυνατότητα υπηρεσιών από απόσταση!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, η γραμματεία του ιατρείου είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

 

Μη διστάζετε!

Καλέστε μας στο 2541400119


@ Αφήστε μας Μήνυμα
: