Συνέδρια

Τα συνέδρια δεν αποτελούν αφορμή για εκδρομή. Η συμμέτοχη σε αυτά αποτελεί υποχρέωση όποιου γιατρού σέβεται τον εαυτό του, την επιστήμη και τους ασθενείς του. Είναι ένας επίσημος τρόπος, πέρα από την καθημερινή ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο του, από διεθνούς φήμης ερευνητές, αλλά και να συνδιαλλαγεί με συναδέλφους, προκειμένου να αναπτύξει συνεργασίες προς όφελος των ασθενών του.

Η συμμετοχή σε αυτά είναι ελεύθερη αρκεί να πληρώσει κανείς τη συμμετοχή του σε αυτό. Όλοι λαμβάνουν το αντίστοιχο πιστοποιητικό στο τέλος του συνεδρίου. Επομένως, σε καμία περίπτωση το πιστοποιητικό παρακολούθησης ενός συνεδρίου δεν αποτελεί έγγραφο ίσης αξίας με τα πτυχία, τα διπλώματα εξειδίκευσης και τους τίτλους ειδικότητας, για την απόκτηση των οποίων πρέπει κανείς να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις, να δουλέψει σκληρά, να διαβάσει και να περάσει και τις εξετάσεις.

*Η γιατρός έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών συνεδρίων, ως συμμετέχουσα αλλά και ως ομιλήτρια. Τα πιστοποιητικά είναι τόσο πολλά που δε χωρούν να αναρτηθούν στους τοίχους, οι οποίοι καλύπτονται αποκλειστικά από τις εργασίες, τα διπλώματα και τους τίτλους ειδικότητάς τηςΟ πλήρης φάκελος των πιστοποιητικών διατίθεται στο ιατρείο για όποιον ενδιαφέρεται να τον μελετήσει.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Θα μας βρείτε
:

Ιατρείο

Διεύθυνση : Βελισσαρίου 4 – 6, ΤΚ 67131, Ξάνθη

 

Η γιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού, για τη δική σας ασφάλεια.

Σας παρέχουμε δυνατότητα υπηρεσιών από απόσταση!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, η γραμματεία του ιατρείου είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

 

Μη διστάζετε!

Καλέστε μας στο 2541400119


@ Αφήστε μας Μήνυμα
: