Χώρος

Το ιατρείο στεγάζεται στην οδό Βελισσαρίου 4 – 6, στο κέντρο της Ξάνθης, στον 5ο όροφο, στο ίδιο μέρος που παλαιότερα υπήρχε το ‘μαραγκάδικο’ του παππού της, Εμμανουήλ Αποστολίδη.

Διαθέτει οργανωμένη γραμματεία και άνετο χώρο αναμονής, που μπορεί να φιλοξενήσει και να απασχολήσει ευχάριστα τους ασθενείς κάθε ηλικίας. Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, θα νιώσετε σε ένα οικείο περιβάλλον, ικανό να σας παρέχει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που χρειάζεστε.

Στο εξεταστήριο μπορούν να διενεργηθούν τα υπερηχογραφήματα και οι παρακεντήσεις με μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ διατίθενται επαγγελματική ζυγαριά λιπομέτρησης και πλήθος ιατρικών εργαλείων για μία πλήρη κλινική εξέταση.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο να παρέχει μεγάλη ποικιλία από αισθητικές θεραπείες, περισσότερο ή λιγότερο επεμβατικές, αποκλειστικά και μόνο με γνήσια υλικά εξαιρετικής ποιότητας και πιστοποιημένα διεθνώς μηχανήματα.

Το ιατρείο διαθέτει επίσης υποδομή θεραπευτικής εκπαίδευσης για τους διαβητικούς και παχύσαρκους ασθενείς, με ποικίλο εκπαιδευτικό υλικό, ενώ στην κουζίνα του, μπορούν να λάβουν μέρος πρακτικές ασκήσεις προετοιμασίας κατάλληλων γευμάτων.

Τέλος, μία επίσκεψη στο γραφείο της ιατρού αρκεί για να διαπιστώσετε την κατάρτισή της, παρατηρώντας τα αποδεικτικά που καλύπτουν τους τοίχους του και συζητώντας μαζί της ό,τι σας απασχολεί.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Θα μας βρείτε
:

Ιατρείο

Διεύθυνση : Βελισσαρίου 4 – 6, ΤΚ 67131, Ξάνθη

 

Η γιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού, για τη δική σας ασφάλεια.

Σας παρέχουμε δυνατότητα υπηρεσιών από απόσταση!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, η γραμματεία του ιατρείου είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

 

Μη διστάζετε!

Καλέστε μας στο 2541400119


@ Αφήστε μας Μήνυμα
: