Επίσκεψη

Η γιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού, για την ασφάλειά σας, προκειμένου να είναι συγκεντρωμένη στο πρόβλημά σας και να κάνει το καλύτερο που μπορεί για την επίλυσή του. Εναλλακτικά, έχετε τη δυνατότητα να εξεταστείτε από απόσταση. Η γραμματεία θα σας βοηθήσει πρόθυμα να οργανώσετε αποτελεσματικά την οποιαδήποτε επικοινωνία σας με τη γιατρό.

Για την προγραμματισμένη σας επίσκεψη στο ιατρείο, θα σας ζητηθεί να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο, την ταυτότητά σας και ό,τι έγγραφα ή εξετάσεις θέλετε να δει η γιατρός. Κατά την άφιξή σας, σας υποδέχονται τα κορίτσια της γραμματείας, που θα σας ενημερώσουν λεπτομερώς για τον τρόπο λειτουργίας του ιατρείου και θα σας βοηθήσουν να εξυπηρετηθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γεμάτα καλή πρόθεση και επαγγελματισμό και άξια της απόλυτης εμπιστοσύνης σας. Δεν ωφελεί λοιπόν η οποιαδήποτε διένεξη μαζί τους.

Θα σας ζητηθούν προσωπικές πληροφορίες για τον ιατρικό σας φάκελο, η συγκατάθεσή σας για τα προσωπικά δεδομένα (το ιατρείο εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία τους βάσει του γενικού κανονισμού 2016/679 (GDPR) της ευρωπαϊκής ένωσης), εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής εάν επιθυμείτε κάποιο τρίτο πρόσωπο να έχει πρόσβαση σε αυτά (όπως να φέρει τα αποτελέσματά σας ή να πάρει τις συνταγές σας) και ίσως υπογραφή σε άλλα έγγραφα αναλόγως την περίπτωση (πχ. δήλωση καταχώρησης στο μητρώο διαβήτη).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, λαμβάνεται πλήρες ιατρικό ιστορικό, δικό σας και της οικογενείας σας, μετρώνται το ύψος, το βάρος, η αρτηριακή σας πίεση και οι σφύξεις σας και πραγματοποιείται πλήρης κλινική εξέταση ανάλογα με το λόγο της επίσκεψης.

Διενεργείται πλήρης εξειδικευμένος υπέρηχος θυρεοειδούς και τραχήλου κατά περίπτωση. Έχετε όλο το χρόνο να συζητήσετε με τη γιατρό τους προβληματισμούς σας, να λάβετε όλες τις πληροφορίες και εξηγήσεις που σας χρειάζονται, καθώς και έγγραφα όπως γνωματεύσεις, παραπεμπτικά και συνταγές ΕΟΠΥΥ ή ιδιωτικής ασφάλειας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να σας παρέχουμε επίσημη γνωμάτευση υπερήχου, υπογεγραμμένη από τη γιατρό, η οποία διαθέτει τη σχετική άδεια και για αυτό (Αρ.Πρωτ.Γ4β/Γ.Π. 14189).

Τα εργαστηριακά αποτελέσματα παραπεμπτικών που εκδόθηκαν από το ιατρείο μας αναλύονται επίσης στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης με τη γιατρό, ώστε να εξασφαλιστεί η ορθή ερμηνεία τους και να αποφευχθούν παρανοήσεις σχετικά με την προτεινόμενη θεραπεία. Εάν σας είναι αδύνατο να παραστείτε, μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά από τη γραμματεία για τις ιατρικές προτάσεις. Αποτελέσματα δε συζητώνται με τη γιατρό από τηλεφώνου.  Επίσης, η επίδειξη αποτελεσμάτων από άλλους γιατρούς, συνιστά κανονική επίσκεψη.

Η γιατρός διατηρεί το δικαίωμα και την υποχρέωση που πηγάζει από την ευθύνη που φέρει για την υγεία σας, να μην ανανεώνει συνταγές, εάν δεν πραγματοποιηθεί ιατρική επίσκεψη, όπου η ίδια και όχι ο ασθενής, κρίνει απαραίτητο.

Σας προτρέπουμε να εκδηλώνετε τυχόν διαφωνίες ή απορίες το αργότερο κατά την άφιξή σας στο ιατρείο, προκειμένου να σας παρέχουμε τις κατάλληλες πληροφορίες και επεξηγήσεις. Αντιρρήσεις κατόπιν πραγματοποίησης της ιατρικής επίσκεψης δεν μπορούν να γίνονται δεκτές.

Μοναδικός μας στόχος είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για την υγεία, την ασφάλεια και τη διευκόλυνσή σας, μέσα όμως στα πλαίσια του αυτοσεβασμού και της συνέπειας απέναντι στην επιστήμη που υπηρετούμε και τον άνθρωπο. 

Οι παρατηρήσεις σας, μας κάνουν καλύτερους.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Θα μας βρείτε
:

Ιατρείο

Διεύθυνση : Βελισσαρίου 4 – 6, ΤΚ 67131, Ξάνθη

 

Η γιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού, για τη δική σας ασφάλεια.

Σας παρέχουμε δυνατότητα υπηρεσιών από απόσταση!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, η γραμματεία του ιατρείου είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

 

Μη διστάζετε!

Καλέστε μας στο 2541400119


@ Αφήστε μας Μήνυμα
:

Ιατρός

Προσωπικά Στοιχεία

Γεννήθηκα στον Πειραιά. Σε ηλικία 2,5 ετών έφυγα με τους γονείς μου για τις Βρυξέλλες όπου έζησα μέχρι την ηλικία των 8 ετών περίπου που επέστρεψα στην Ελλάδα. Από τότε η βάση μου είναι ο Πειραιάς, παρότι στη ζωή μου οι αλλαγές στον τόπο διαμονής ήταν πολλές.

Πέρασα με πανελλαδικές εξετάσεις στην Ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου αποφοίτησα χωρίς καθυστέρηση με βαθμό “Λίαν Καλώς”. Υπήρετησα το αγροτικό μου στην Κεφαλλονιά. Εργάστηκα ως ειδικευόμενη στα νοσοκομεία Κεφαλλονιάς, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου Πατρών, και το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά. Έλαβα υποτροφίες από την” Ελληνική Εταιρία Μελέτης του Ήπατος” και από το “Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής -ΕΛΙΓΑΣΤ”. Έκανα έρευνα και εξειδικεύτηκα στο τμήμα μεταμοσχεύσεων ήπατος του νοσοκομείου Royal Free Hospital του Λονδίνου, υπό τον αείμνηστο καθηγητή A. Burroughs.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Θα μας βρείτε
:

Ιατρείο

Διεύθυνση : Βελισσαρίου 4 – 6, ΤΚ 67131, Ξάνθη

 

Η γιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού, για τη δική σας ασφάλεια.

Σας παρέχουμε δυνατότητα υπηρεσιών από απόσταση!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, η γραμματεία του ιατρείου είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

 

Μη διστάζετε!

Καλέστε μας στο 2541400119


@ Αφήστε μας Μήνυμα
: