Εξειδικεύσεις

Κατά τη διάρκεια της διαμονής της στο Παρίσι, απέκτησε τρία μεταπτυχιακά διπλώματα ενδοκρινολογίας, κατόπιν επιτυχούς συμμετοχής στις αντίστοιχες εξετάσεις : παθολογία υποθαλάμου – υπόφυσης, νευροενδοκρινική ογκολογία και κυρίως υπερηχογραφίας θυρεοειδούς αδένα και τραχήλου, μετά από ένα χρόνο εκπαίδευσης στους υπερήχους και τις παρακεντήσεις όζων και λεμφαδένων σε εξειδικευμένο κέντρο του Παρισιού και αναγνώριση αυτών στην Ελλάδα κατόπιν επιτυχούς συμμετοχής στις αντίστοιχες εξετάσεις με απόκτηση της σχετικής άδειας (Αρ.Πρωτ.Γ4β/Γ.Π. 14189).

Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της ενδοκρινολογίας στα πλαίσια των μετεκπαιδεύσεών της σε διάφορες υποενότητες της ειδικότητας, σε εξειδικευμένα κέντρα αναφοράς του Παρισιού, όπως με τους καθηγητές Jerôme Bertherat, Lionel Groussin, Philippe Chanson, Peter Kamenicky, Gilles Russ, και πολλούς άλλους εξαίρετους συναδέλφους, όπως Hélène Bihan, Camille Baudry, Marinos Fysekidis, Claire Chambre, Marie-Laure Dumuis, Régis Cohen, Alain Krivitzky τους οποίους ευχαριστεί έναν έναν προσωπικά για τη συμβολή τους.

Η δίψα για μάθηση συνέχισε να τη συνοδεύει και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, με απόκτηση ενός επιπλέον γαλλικού μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης στην οστεοπόρωση και ενός ιταλικού master στην αισθητική ιατρική.

Είναι επίσης πιστοποιημένη ως εξειδικευμένη ιατρός για την παρακολούθηση της παχυσαρκίας από την παγκόσμια ομοσπονδία παχυσαρκίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Θα μας βρείτε
:

Ιατρείο

Διεύθυνση : Βελισσαρίου 4 – 6, ΤΚ 67131, Ξάνθη

 

Η γιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού, για τη δική σας ασφάλεια.

Σας παρέχουμε δυνατότητα υπηρεσιών από απόσταση!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, η γραμματεία του ιατρείου είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

 

Μη διστάζετε!

Καλέστε μας στο 2541400119


@ Αφήστε μας Μήνυμα
: