Εξειδικεύσεις

Εξειδίκευση είναι η επίσημη εντατική εκπαίδευση σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα που αφορά συνήθως την ειδικότητα του γιατρού. Η εκπαίδευση αυτή γίνεται συνήθως στα πλαίσια κάποιου πανεπιστημιακού διπλώματος ή παρακολούθησης κύκλου σεμιναρίων.

Μετεκπαίδευση θεωρείται η οποιαδήποτε επιπλέον εκπαίδευση σε κάποιο επιμέρους θέμα της ειδικότητας και μπορεί να γίνει στα πλαίσια απλής παρακολούθησης σε κάποιο νοσοκομείο ή μετά από εργασία ορισμένου χρόνου στον τομέα αυτό. Δεν κατοχυρώνεται απαραίτητα από κάποιο πτυχίο ή δίπλωμα. Πολλοί γιατροί από την Ελλάδα επιλέγουν να μεταβούν στο εξωτερικό για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, συνήθως λίγων μηνών έως 1 με 2 χρόνια, προκειμένου να μετεκπαιδευτούν ή να κάνουν εκεί ένα τμήμα της ειδικότητας, το οποίο μετέπειτα αναγνωρίζουν στην Ελλάδα, από την οποία παίρνουν και τον τελικό τίτλο ειδικότητας.

Πιστοποίηση είναι η διαδικασία επισημοποίησης από το κράτος ή άλλο φορέα κάποιας επιμέρους δεξιότητας. Προυποθέτει συνήθως απόκτηση κάποιου διπλώματος ή άδειας.

*Η γιατρός όχι απλά μετεκπαιδεύτηκε, αλλά πραγματοποίησε στο εξωτερικό όλη την εκπαίδευση της ειδικότητας, σε οργανική θέση και επί πληρωμή, ενώ κατέκτησε τίτλους ειδικότητας από την ίδια τη χώρα εκπαίδευσης, τους οποίους έχει αναγνωρίσει στην Ελλάδα. Επιπλέον, συνέχισε την παραμονή της στο εξωτερικό σε αμειβόμενη θέση επιμελήτριας, επεκτείνοντας την εμπειρία της στην κατοχύρωση πολλαπλών εξειδικεύσεων, με πιστοποίηση από το ελληνικό κράτος (ΚΕΣΥ) για τον υπέρηχο του θυρεοειδούς.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Θα μας βρείτε
:

Ιατρείο

Διεύθυνση : Βελισσαρίου 4 – 6, ΤΚ 67131, Ξάνθη

 

Η γιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού, για τη δική σας ασφάλεια.

Σας παρέχουμε δυνατότητα υπηρεσιών από απόσταση!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, η γραμματεία του ιατρείου είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

 

Μη διστάζετε!

Καλέστε μας στο 2541400119


@ Αφήστε μας Μήνυμα
: