Ειδικότητες

Μετά την απόκτηση του πτυχίου ιατρικής το 2006, ήρθε αντιμέτωπη με την ελληνική πραγματικότητα και την τεράστια αναμονή για έναρξη ειδικότητας σε ελληνικό νοσοκομείο (5 χρόνια για αρχή και άλλα 10 για τη συνέχεια).

Έχοντας δίψα για εργασία και μάθηση, διερεύνησε για ένα χρόνο εξονυχιστικά το ελβετικό σύστημα εκπαίδευσης, κατορθώνοντας να αποσπάσει μία θέση ειδίκευσης στην παθολογία το 2007, καθώς επιλέχθηκε το βιογραφικό της στους επιτυχόντες και επικυρώθηκε με τηλεφωνική συνέντευξη.

Αναχώρησε λοιπόν για την ελβετική επαρχία, όπου εκπαιδεύτηκε σκληρά στην ειδικότητα της παθολογίας και της γενικής ιατρικής, με αμέτρητες ώρες εργασίας που έφταναν και τις 12 ώρες ημερησίως, πολλά σαββατοκύριακα και αργίες έγκλειστη στο νοσοκομείο (σε κτίριο του οποίου διέμενε) για εφημερίες ή διάβασμα.

Η εκπαίδευση συμπεριέλαβε όλες σχεδόν τις υποειδικότητες της παθολογίας, την ενδοκρινολογία, τη διαβητολογία, τη γηριατρική και την αποκατάσταση, αλλά και την εντατική μονάδα θεραπείας και κυρίως το τμήμα των επειγόντων περιστατικών, με πληθώρα περιστατικών παθολογίας, καρδιολογίας, νευρολογίας αλλά και ορθοπεδικής, οφθαλμολογίας, ωτορινολαρυγγολογίας, ουρολογίας και γενικής χειρουργικής, συμπεριλαμβανομένων των ραμμάτων από τραύματα, χάρη στα οποία απέκτησε εκτός των άλλων, ξεχωριστή δεξιότητα στις επεμβατικές ιατρικές πράξεις.

Συνέχισε στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της Λωζάννης και της Γενεύης , όπου απέκτησε και την πρώτη της εξειδίκευση στη θεραπευτική εκπαίδευση χρόνιων νόσων, κυρίως του σακχαρώδη διαβήτη και της παχυσαρκίας, υπό την επίβλεψη του καθηγητή κυρίου Alain Golay, σε πανεπιστημιακή κλινική που αποτελεί κέντρο αναφοράς του παγκόσμιου οργανισμού υγείας και από όπου εκδίδονται όλες οι διεθνείς οδηγίες για τη θεραπευτική εκπαίδευση.

Στη συνέχεια η γιατρός μετακόμισε στο Παρίσι και την ενδοκρινολογική πανεπιστημιακή κλινική του καθηγητή ιατρικής, εξαίρετου ερευνητή και σύγχρονου φιλόσοφου Gerard Reach όπου εργάστηκε ως επιμελήτρια με πλήρες κλινικό, ερευνητικό και ακαδημαϊκό έργο πάνω στην ενδοκρινολογία και υπεύθυνη δημιουργίας προγραμμάτων νοσηλείας και εκπαίδευσης διαβητικών και παχύσαρκων ασθενών.

Την εμπειρία της επισφράγισε με τρεις τίτλους ιατρικής ειδικότητας : Γενική Ιατρική, Παθολογία, Ενδοκρινολογία-Διαβητολογία-Μεταβολισμό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Θα μας βρείτε
:

Ιατρείο

Διεύθυνση : Βελισσαρίου 4 – 6, ΤΚ 67131, Ξάνθη

 

Η γιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού, για τη δική σας ασφάλεια.

Σας παρέχουμε δυνατότητα υπηρεσιών από απόσταση!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, η γραμματεία του ιατρείου είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

 

Μη διστάζετε!

Καλέστε μας στο 2541400119


@ Αφήστε μας Μήνυμα
: