Έρευνα

Από την πλούσια εκπαίδευση και κλινική εμπειρία δε θα μπορούσε να λείπει η έρευνα.

Από το τρίτο κιόλας έτος της ειδικότητας στην Ελβετία, κατέστρωσε και ολοκλήρωσε ερευνητικό πρωτόκολλο με θέμα τις υπογλυκαιμίες κατά τη διάρκεια νοσηλείας, υπό την επίβλεψη του διευθυντή κυρίου Jean-Jacques Grimm. Συμμετείχε στην καταγραφή ερευνητικού πρωτοκόλλου με θέμα τη συνεχή μέτρηση του σακχάρου στο αίμα με το σύστημα Freestyle Libre της εταιρείας Abbott, στην οποία εργάστηκε επίσης για σύντομο χρονικό διάστημα ως στέλεχος του ιατρικού τμήματος της εταιρείας στο Παρίσι.

Μελέτησε τη βιβλιογραφία και δημοσίευσε άρθρα σχετικά με τη δράση των αναλόγων GLP-1 σε διαβητικούς ασθενείς τύπου 1 και σε παχύσαρκους ασθενείς που υπέστησαν βαριατρική χειρουργική. Στις δημοσιεύσεις της συμπεριλαμβάνονται επίσης άρθρα που πραγματεύονται την θεραπευτική εκπαίδευση του διαβητικού ασθενούς, την ψυχολογία του και τη συμμόρφωσή του στη θεραπεία.

Τέλος, διέμεινε στο Βέλγιο στα πλαίσια ερευνητικών δραστηριοτήτων προς ολοκλήρωση διδακτορικής διατριβής σχετικής με τα αδενώματα της υπόφυσης, σε συνεργασία με τους καθηγητές Albert Beckers και Adrian Daly.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


Θα μας βρείτε
:

Ιατρείο

Διεύθυνση : Βελισσαρίου 4 – 6, ΤΚ 67131, Ξάνθη

 

Η γιατρός δέχεται μόνο με ραντεβού, για τη δική σας ασφάλεια.

Σας παρέχουμε δυνατότητα υπηρεσιών από απόσταση!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, η γραμματεία του ιατρείου είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

 

Μη διστάζετε!

Καλέστε μας στο 2541400119


@ Αφήστε μας Μήνυμα
: